Huize Jan De Wachter

PARTNERS

CGG-Brussel... Wanneer je bepaalde moeilijkheden ondervindt, wanneer je het gevoel hebt ergens in vast te lopen, wanneer je de nood voelt met iemand te willen praten, kun je beroep doen op één van de deelwerkingen van ons Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG).

Den Teirling ... Den Teirling is een ontmoetingsplek en activiteitencentrum voor volwassenen met psychiatrische problemen. Je kan er terecht om aan een activiteit deel te nemen, maar evengoed om anderen te ontmoeten en gewoon een babbel te doen.

Kliniek St. Jan ... Toegankelijk voor iedereen, in respect voor de veelheid van culturen, filosofieën en religies, biedt ons ziekenhuis een geheel van competenties en werkinstrumenten dat de evolutie van de gezondheidszorg en medische technieken op de voet volgt en er zelfs dikwijls op vooruitloopt.

HerstelAcademie Brussel...Met kompas koersen naar eigen kracht! Een HerstelAcademie voorziet een open cursusaanbod rond diverse thema’s die te maken hebben met psychisch herstel. Wil je een stap verder zetten in je herstelproces? Wil je opnieuw de regie nemen over je eigen leven? Wil je iemand helpen bij zijn of haar herstel? Dan is de HerstelAcademie echt iets voor jou.

Initiatief beschut wonen - vzw Huize Jan De Wachter
Broustinlaan 96 | 1083 Ganshoren | Tel.: 02 / 880 06 10 Fax: 02/ 880 06 11 | www.hjdw.be | info@hjdw.be
ondernemingsnummer: 0451- 562021 | PRP: Brussel